Over ons

De Spaanse Costa del Sol is al lang erkend als de vakantiebestemming van het vasteland Europa, met zijn 320 dagen per jaar zon en één van de beste het hele jaar door klimaten van over de wereld.

Al meer dan 20 jaar, hebben de Costa Vacations een persoonlijke vakantie service met succes aangeboden die u gemakkelijk kunt boeken via de telefoon en nu ook via internet, met grote waarde prijzen. Een combinatie van zon en strand met gemakkelijke toegang vanuit onze bestemmingen naar de restaurants en winkels in de wereld-beroemde steden Fuengirola en Marbella zullen van uw verblijf een onvergetelijke ervaring maken.

Het verstrekken van vijf-sterren service in een superieure accommodatie in het meest wenselijke bestemmingen. Costa Vacations is ontworpen om ervoor te zorgen dat u alle gelegenheid krijgt om het beste van uw vakantie te maken, met een uitzonderlijk comfort, gemak en flexibiliteit.. En u krijgt ook exclusieve privileges en extra waarde, van appartementen en villa accommodatie tot halfpension en autoverhuur – alles wat je nodig hebt voor de perfecte lifestyle vakantie , vandaag en altijd.

marbesa_beach

© Copyright 2019, Costa Vacations. All rights reserved.