Coronado

Het Strand. Verschillende inrichtingen en de dichtbijgelegen stad Marbella heeft van Apartamentos Coronado, Marbesa een favoriete bestemming gemaakt voor familie vakanties

Marbesa ligt in het hart van de Costa del Sol,in de buurt van Marbella, talloze golfbanen en de mooie haven van Cabopino met zijn goede restauranten en zijn populaire zandstrand .

Het is niet noodzakelijk een auto te hebben. Er zijn verschillende restaurants en een supermarkten op loopafstand. Lokaal vervoer rijdt om het half uur naar Fuengirola of Marbella.

De flexibiliteit van de Marbesa Club biedt accommodatie aan die past bij alle familie eisen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste vakantiewoning kiest is er een ruime keuze, alles is comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, satelliet-tv en terrassen.

Marbesa bezoekers kunnen gebruik maken van het Club Playa Real clubhuis met een bar, een restaurant, een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een sauna en een fitnesscentrum.

Marbesa Club heeft alles te bieden voor een ideale vakantie of het nu gaat om te ontspannen of aan de kust toeren, alles is mogelijk!

© Copyright 2019, Costa Vacations. All rights reserved.